2021

Workshop Je Hoofd Verliezen 
Zondag 12  September, 10.30 - 16.00u
Een speelse en praktische (Corona veilige) introductie workshop met Karin Visser

“Wie ben ik?” Maar weinigen hebben zo'n radicale, onmiddellijke manier ontwikkeld om het antwoord te vinden als Douglas Harding, een hedendaags Engels filosoof. Zijn geniale 'experimenten' maken een jarenlange zoektocht overbodig.
Omdat dit Zien zo overduidelijk en moeiteloos is (zoals alle grote meesters bevestigen) is het gemakkelijk de diepte van zijn haast kinderlijke oefeningen over het hoofd te zien. De implicaties dienen zich echter aan nadát je de woordeloze Realiteit van elk moment hebt ontdekt. Het zet je leven en je wereld op zijn kop, of beter, dit zet het recht. Het enige wat je verliezen kan is je hoofd. Wat valt er te winnen? Kijk zelf...

Waar: Headless Café in Lelystad

Kosten:  €65  (lunch zelf meebrengen, voor soep, koffie en thee wordt gezorgd)

Reizen met openbaar vervoer: Met de trein naar Lelystad Centraal en dan bus 1 naar Lelystad-Haven.

Aanmelden of vragen: hier

Boeken van de workshop : hier

Online Introductie Workshop

Dit is een (gratis) introductie workshop van ongeveer een uur die enkele Headless experimenten aanpast aan een online ervaring. We gebruiken het medium Zoom. Bij voldoende interesse plan ik een datum. Als je mee wilt doen stuur me een email hier.

Maandelijkse Headless Zoom Meeting

Naast de vele Engels talige Zoom meetings nu ook Nederlandse Headless Zoom bijeenkomst op elke 3e zondagavond van de maand van 19.30 – 20.30 u. Het blijkt inspirerend om ervaringen met de Headless visie in het dagelijks leven met elkaar te kunnen uitwisselen. Iedereen is welkom: oudgedienden op het Headless pad en nieuwe geïnteresseerden; ervaring is geen vereiste. Als je mee wilt doen stuur me graag een email voor de link.