2024

Workshop Je Hoofd Verliezen ~ in het Nederlands
Zondag 25 Februari, 10.30 - 16.00u
Een speelse en praktische workshop met Karin Visser

“Wie ben ik?” Maar weinigen hebben zo'n radicale, onmiddellijke manier ontwikkeld om het antwoord te vinden als Douglas Harding, een hedendaags Engels filosoof. Zijn geniale 'experimenten' maken een jarenlange zoektocht overbodig.
Omdat dit Zien zo overduidelijk en moeiteloos is (zoals alle grote meesters bevestigen) is het gemakkelijk de diepte van zijn haast kinderlijke oefeningen over het hoofd te zien. De implicaties dienen zich echter aan nadát je de woordeloze Realiteit van elk moment hebt ontdekt. Het zet je leven en je wereld op zijn kop, of beter, dit zet het recht. Het enige wat je verliezen kan is je hoofd. Wat valt er te winnen? Kijk zelf...  Naast het introduceren van de experimenten spelen we er ook verder mee zodat je kan ondervinden wat het betekent deze hoofdloze visie te delen met een ander.

Waar: Headless Café in Lelystad

Kosten:  €70  (inclusief lunch, koffie en thee )

Reizen met openbaar vervoer: Met de trein naar Lelystad Centraal en dan bus 1 naar Lelystad-Haven.

Aanmelden of vragen: hier

Boeken van de workshop : hier

(NB Als je geen bevestiging van je inschrijving ontvangt binnen 4 dagen, mail dan graag nog een keer)

Introductie workshop in The Headless Way in Tilburg
Zaterdag 21 April, 13.30 - 17.00u
met Karin Visser

Kom ontdekken wie je werkelijk werkelijk bent met The Headless Way, een speelse en praktische manier om je Ware Natuur te verkennen en te laten bloeien in je dagelijks leven. Zien wie je bent is gemakkelijk, altijd toegankelijk en biedt een radicaal nieuw perspectief op jezelf en de wereld waarin je leeft. De workshop wordt gegeven door Karin Visser, auteur en hoofdredacteur van het non duale tijdschrift InZicht. Meer info over The Headless Way op www.headlesscafe.info en www.headless.org (in het Engels). Iedereen welkom, ook als je al bekend bent met de Hoofdloze weg.   

Waar: Centrum Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT in Tilburg

Kosten:  €40  (inclusief koffie en thee )

Aanmelden of vragen: hier

Boeken van de workshop : hier

(NB Als je geen bevestiging van je inschrijving ontvangt binnen 4 dagen, mail dan graag nog een keer)

Headless Workshop met Richard Lang ~ in het Engels
Zondag 5 Mei, 10.30 - 16.00u
De Headless directe ervaring

De voertaal van deze workshop is Engels. Naast het introduceren van de basis Headless experimenten experimenteert Richard op speelse wijze verder met The Headless Way. Gezamenlijk houden we ons bezig met vragen als: Hoe natuurlijk of normaal is de Hoofdloze visie? Hoe is het om deze uit te wisselen met een ander? Wat is de Realiteit die we allemaal delen en die elk moment zichtbaar en toegankelijk is? Hoe is het om een dag door te brengen in een mini Seeing Society?

Waar: Headless Café in Lelystad

Kosten:  €70  (lunch zelf meebrengen, voor soep, koffie en thee wordt gezorgd)

Reizen met openbaar vervoer: Met de trein naar Lelystad Centraal en dan bus 1 naar Lelystad-Haven.

Aanmelden of vragen: hier

Boeken van de workshop : hier

(NB Als je geen bevestiging van je inschrijving ontvangt binnen 4 dagen, mail dan graag nog een keer)

Maandelijkse Headless Online Introductie 

Elke 1e zondagavond van de maand van 19.30 – 20.30 u. bied ik een Headless introductie in het Nederlands aan voor wie een laagdrempelige kennismaking met De Hoofdloze Weg fijn vind. De Introductie is via Zoom, en gratis. Als je mee wilt doen stuur een email naar Karin en vraag om de link.

Maandelijkse Headless Zoom Meeting

Dit is een Nederlandstalige Headless Zoom bijeenkomst op elke 3e zondagavond van de maand van 19.30 – 20.30 u. Het blijkt inspirerend om ervaringen met de Headless visie in het dagelijks leven met elkaar te kunnen uitwisselen. Iedereen is welkom: oudgedienden op het Headless pad en ook nieuwe geïnteresseerden; ervaring is geen vereiste. Als je mee wilt doen stuur graag een email voor de link hier.

DISCLAIMER: De Headless bijeenkomsten (persoonlijk of via internet) zijn uitsluitend bedoeld voor amusement, zelfhulp en educatieve doeleinden – om de aandacht te vestigen op Wie we werkelijk zijn – en zijn op geen enkele manier bedoeld als vervanging van professioneel, medisch, psychologisch of verslavingsadvies, diagnose, behandeling of therapie van een volledig gekwalificeerde bron. Als je denkt dat je lijdt aan een medische, psychische of verslavingsaandoening, raadpleeg dan je arts of een andere voldoende gekwalificeerde professionele persoon of dienst. Organisatoren, gastheren/vrouwen van (internet) bijeenkomsten en alle andere leden houden zich uitsluitend bezig met het onderhouden van een losse, informele sociale organisatie van gelijkgezinden op vrijwillige basis en zijn niet verantwoordelijk voor de gezondheid, veiligheid of het welzijn van een ieder die deelneemt.